skip to main content

Waarom kiezen voor Cargill?

Ontwikkel uzelf in uw werk en daarbuiten

Eens in ons team voelt het aan alsof de mogelijkheden eindeloos zijn. Onze diverse bedrijfstakken omvatten een wijde variatie aan industrieën, locaties en velden van expertise. Wat uw doel ook is, bij Cargill vindt u de manier om het te bereiken.

De doelstellingen en het klimaat van Cargill versterken, bekrachtigen en ondersteunen uw ambities en verwachtingen. Samen creëren ze de verantwoordelijke en ethische manier van zakenvoeren bij Cargill vandaag. Ontdek wat ons precies maakt tot wie we zijn en hoe deze kenmerken u de kansen en ervaringen bieden om bij te dragen en te groeien – zowel persoonlijk als professioneel.

Overal ter wereld

Dankzij onze activiteiten overal ter wereld, kan u een verreikende invloed ontwikkelen en wereldwijde verbindingen maken met andere Cargill medewerkers.

Hoewel niet iedereen bij Cargill wereldwijde verantwoordelijkheden heeft, hebben we wel allemaal wereldwijd impact, omdat de ideeën, producten en diensten die we delen en plaatselijk leveren, invloed hebben op levens overal ter wereld. Daarom stimuleren we een cultuur waarin de verschillen tussen onze medewerkers, leveranciers en gemeenschappen worden gewaardeerd.

We breiden wereldwijd steeds verder uit, waardoor onze verschillen, van onze cultuur en werkgewoontes tot onze communicatiestijl en persoonlijke voorkeuren, steeds belangrijker voor onze bedrijfsstrategie worden. Uw unieke talenten, perspectieven en levenservaringen zijn van cruciaal belang voor ons succes.

Ethiek en waarden

De manier waarop we resultaten boeken is net zo belangrijk als het resultaat zelf

We delen allemaal dezelfde zorgzame instelling en het gevoel van respect en verantwoordelijkheid. Onze waarden zijn onze verschilmaker, maken deel uit van onze geschiedenis en zijn diep geworteld in onze bedrijfsfilosofie.

Leidende principes

De leidende principes van Cargill vormen de fundering voor onze visie en verwoorden onze gedeelde ethische waarden en verwachtingen. Hieronder vindt u kort samengevat de principes die onze gedragscode vormen:

 • Wij houden ons aan de wet.
 • Wij doen onze zaken met integriteit.
 • Wij houden nauwkeurig en eerlijk onze boeken bij.
 • Wij komen onze zakelijke verplichtingen na.
 • Wij behandelen mensen met waardigheid en respect.
 • Wij beschermen Cargill's informatie, bedrijfsmiddelen en belangen.
 • Wij zetten ons in om een verantwoordelijke wereldburger te zijn.

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke groei door het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, kennis en eigenschappen is van cruciaal belang voor het succes van Cargill

Wij bieden u de hulpmiddelen, kansen en cultuur die waarde en ondersteuning geven aan de groei van werknemers. Om het meeste uit deze mogelijkheden te halen neemt u verantwoordelijkheid op voor de kracht van uw netwerk en ontwikkelingsplan.

Onze aanpak

 • Onze medewerkers zijn verantwoordelijk voor hun eigen leerproces, carrière en het aantonen van gedrag dat leidt tot hoge prestaties en resultaten.
 • Onze managers zijn verantwoordelijk voor het voorzien van kant en klare feedback aan medewerkers omtrent prestaties, resultaten en ontwikkelingsmogelijkheden, het bijdragen tot het bredere perspectief en het spelen van een ondersteunende rol.
 • Onze organisatie biedt, samen met onze medewerkers, het vertrouwen, de vrijheid en verantwoordelijkheid aan individuen om te bloeien en te floreren.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Ontwikkelingsmogelijkheden variëren van het formele klaslokaal en e-learning tot coaching, on-the-job training en participatie in focusgroepen voor medewerkers. Hieronder vindt u een overzicht:

 • E-Learning: Onze medewerkers hebben toegang tot een intern platform met uiteenlopende trainingsmogelijkheden waaronder onderwerpen zoals communicatie, conflict management, emotionele intelligentie, time management en veel meer..
 • Focusgroepen voor medewerkers: Deze groepen bouwen mee aan bewustzijn, begrip en wederzijds respect tussen medewerkers en bieden u de kans om te blijven ontwikkelen door een mogelijkheid te bieden tot:
  • Het opnemen van een leiderschapsrol en het leren van carrière opbouwende vaardigheden
  • Te netwerken met het senior management
  • Het creëren van verandering en het delen van uw expertise
 • Trainingsacademies: Een trainingsacademie heeft een vastgesteld onderwijsprogramma met klassikale en online opdrachten, gericht op specifieke loopbaangebieden, zoals handel of marketing.
 • Leiderschapstraining: Cargill biedt veel ontwikkelingsmogelijkheden aan om uw leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen waaronder coaching, spreken voor publiek, het bouwen van effectieve relaties, people skills en meer.

Mogelijkheid om bij te dragen

Via ideeën, energie en de mogelijkheid tot het bouwen aan effectieve wereldwijde relaties, kan je een blijvende bijdrage leveren.

Elk jaar spenderen onze medewerkers  en gepensioneerden wereldwijd meer dan 100,000 uur van hun tijd en talent aan vrijwillige deelname aan diverse activiteiten. Onze mensen ondersteunen onze liefdadigheid in aansluiting bij ons objectief tot het helpen bouwen aan duurzame gemeenschappen waar we wonen en werken.

Collectief en individueel bouwen we scholen en huizen, zijn we een mentor en leraar voor de jeugd, onderwijzen we landbouwers, ruimen we de kustlijnen op, voeden we de diegenen met honger en ondersteunen we economische ontwikkeling. Medewerkers en gepensioneerden zijn vrijwilliger op individuele basis, met hun collega’s in team activiteiten en via Cargill Cares Councils.

Door meer dan 300 door medewerkers geleide Cargill Cares Councils wereldwijd, zijn onze medewerkers goed voor duizenden uren vrijwilligerswerk en miljoenen aan liefdadigheidsbijdragen met een lokale impact.
 

Getalenteerde professionals

Door te werken met de meest getalenteerde mensen in hun vakgebied, wordt u een van hen.

Cargill zit vol uitzonderlijke mensen. Sommigen werken in laboratoria, velden en keukens. Sommigen dragen veiligheidshelmen, zitten met hun neus in cijfers, sluiten contracten af, onderzoeken patenten en vinden nieuwe producten uit. Sommigen kijken naar nieuwe manieren om het voedsel dat u eet te verbeteren. Anderen creëren risico management, energie en industriële oplossingen. Overal binnen de Cargill familie zal u gepassioneerde mensen ontmoeten die klaar staan om hun kennis en ervaring te delen.

We ontwikkelen en promoten een cultuur van respect, zodat we van elkaar kunnen leren om meer te bereiken dan ooit alleen mogelijk was.

De kern van leiderschap

We hebben onze sleutelvaardigheden en kwaliteiten verwoord, genaamd het hart van leiderschap, dat we zoeken, ontwikkelen en verwachten van onze mensen. Deze kwaliteiten zijn essentieel voor het ontwikkelen van vertrouwen, het versterken van engagement bij onze medewerkers en het bijdragen aan duurzame resultaten:

Integriteit: Het is belangrijk voor leiders om eerlijk en vertrouwenswaardig te zijn, en fouten toe te geven.

Overtuiging: Bij leiderschap hoort een sterke visie die anderen inspireert en aanzet tot het ondernemen van actie.

Moed: Onze leiders zijn risiconemers. Zij staan tegenover tegenslag met moed, dagen de status quo uit en bepleiten nieuwe standpunten.

Gedeelde trots

Trots zijn op Cargill begint met onze trots op wat we doen

Er bevindt zich een diep ingenesteld gevoel van trots binnen Cargill- over onze rol in de wereld en de reikwijdte van invloed die we hebben als een bedrijf. We weten dat onze impact op de wereld begint met onze acties als individuen.

Onze visie

Onze visie heeft als bedoeling om alles wat we doen te verenigen, uit te dagen en te inspireren. Door het omarmen en te acteren naar de daaropvolgende ideeën, zullen we Cargill ertoe drijven zijn visie voor de toekomst te verwezenlijken.

 • Ons doel is om de wereldwijde leider te zijn in het voeden van mensen.
 • Onze missie bestaat er uit om distinctieve waarde te creëren.
 • Onze aanpak is vertrouwenswaardig, creatief en ondernemend.
 • Onze prestatiemeters zijn: geëngageerde medewerkers, tevreden klanten, verrijkte gemeenschappen en een winstgevende groei.

Wereldwijde inclusie en diversiteit

Het belang van een inclusieve cultuur en hoe we dit kunnen bereiken.