skip to main content

Ontmoet onze mensen

Maak kennis met de mensen die hun carrière uitbouwen bij Cargill, en ontdek waarom ze uitkijken naar de toekomst.

We worden een bedrijf op het gebied van voeding en landbouw genoemd en dat is juist. Maar we zijn nog zoveel meer. Mensen bij Cargill ontwikkelen nieuwe loopbanen voor zichzelf in handel en risicobeheer, logistiek, duurzaamheid voor het milieu, gegevens en analyse en meer. Ze werken samen met collega's van over de hele wereld, ontdekken nieuwe uitdagingen en bouwen businesses op die de wereld helpen met groeien en ontwikkelen.

Catharina H.

Catharina H.

Associate Product Line Manager

Sales & Commercial

“Bij Cargill krijg je de kans om voor jezelf te spreken, je ondernemingsideeën te presenteren en ervoor te gaan. Ik heb contact met geweldige mensen, ik word gemotiveerd en geïnspireerd door hun gedachten, ideeën en werk.”

Meer
Henry J.

Henry J.

Business Unit HR Director

Human Resources

“De mensen waar ik mee werk dragen ethische normen en professionele vaardigheden hoog in het vaandel. Ik vond dit een belangrijke onderscheidende factor in vergelijking met enkele andere bedrijven. In een dergelijke omgeving kun je je richten op het opbouwen van je sterke punten en het verbeteren van je zwakke punten.”

Meer
Kevin A.

Kevin A.

Screen Operator

Production & Maintenance

“Cargill geeft mij de mogelijkheid om te leren en mezelf te ontwikkelen, niet alleen voor mijn normale activiteiten, maar ook door projecten uit te voeren buiten mijn werkterrein. Cargill versterkt samenwerking met leidinggevenden, collega’s en andere functies.”

Meer
Maria G.

Maria G.

Junior Merchant

Sales & Commercial

“Ik sta in contact met de markt en onze klanten en ik probeer te begrijpen wat zij nodig hebben en hen vervolgens te geven wat ze willen. We moeten zeer klantgericht zijn om de vraag te begrijpen. Analytische vaardigheden en leergierigheid zijn ook belangrijk, net als een wereldwijde visie op de landbouwmarkten.”

Meer
Inge D.

Inge D.

Managing Director Chocolate EMEA en Azië

General Management

Meer