skip to main content

Envirotemp™ Diëlektrische Vloeistoffen

Kies voor de Envirotemp™ natuurlijke estervloeistoffen en synthetische diëlektrische vloeistoffen voor uw vermogens- en distributietransformatoren om de betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet en de brandveiligheid te verbeteren, de impact op het milieu terug te dringen en kostenverbeteringen door te voeren

Cargill, een gerenommeerd deskundige op het gebied van estervloeistoffen en wereldwijd productieketenmanager, levert diëlektrische Envirotemp™ FR3™ natuurlijke estervloeistoffen en Envirotemp 200 synthetische estervloeistoffen aan energieaanbieders, klanten in de productiesector en transformatorfabrikanten overal ter wereld. Onze Envirotemp-vloeistoffen worden wereldwijd in meer dan 1 miljoen vermogens- en distributietransformatoren gebruikt.

Neem contact op of ga naar www.envirotempfluids.com  voor meer informatie

Door de FR3™ vloeistoftechnologie te gebruiken, kunnen energieleveranciers profiteren van:

  • Hogere prestaties van de transformator, terwijl ze kleinere, efficiëntere transformators kunnen gebruiken
  • Een verbeterde brandveiligheid (het vlampunt en brandpunt van FR3 vloeistof ligt twee keer zo hoog als bij mineraalolie)
  • Een langere levensduur van de transformatorisolatie (5-8x langer dan bij mineraalolie)
  • Een hogere belastingcapaciteit (tot 20% hogere temperatuur met FR3 vloeistof)
  • Meer milieuvriendelijkheid doordat FR3 vloeistof biologisch afbreekbaar, niet-toxisch en klimaatneutraal is
     

Onze Envirotemp™ diëlektrische vloeistofproducten

Shared FR3 Logo Preview

Envirotemp™ FR3™ vloeistof

De Envirotemp FR3 natuurlijke estervloeistof is biologisch afbreekbaar en klimaatneutraal. Deze vloeistof helpt de betrouwbaarheid en de bestendigheid van het elektriciteitsnet te verbeteren door de levensduur van de isolatie te verlengen, de belastingcapaciteit te verhogen en de brandveiligheid te verbeteren, terwijl de impact op het milieu wordt teruggedrongen.

Meer

Shared 200 Logo Preview

Envirotemp™ 200 vloeistof

De Envirotemp™ 200 vloeistof is een minder ontvlambare, op synthetische esters gebaseerde diëlektrische vloeistof, die speciaal is ontwikkeld voor luchttransformatoren (zowel nieuwe als aangepaste transformatoren). Deze vloeistof biedt, in tegenstelling tot mineraalolie, meer brandveiligheid, meer milieubescherming en een superieure vochtbestendigheid.

Meer

Ontdek hoe deze innovatieve transformatoroliën uw vermogens- en distributiesystemen kunnen verbeteren.

Meer informatie